onsdag 16 maj 2018

Mint- och chokladglassbomb med antiinflammatorisk avokado

Som det glassfreak jag är måste jag förstås testa även detta recept,särskilt med tanke på att det är smakfavoriten mintchoklad och att det innehåller avokado som är autoimmun och så gott!

Mint- och chokladglassbomber 14 st
Mixa
1 mogen avokado, halverad, urkärnad och skalad 
2½ dl mascarpone-ost/kokosgrädde 
2 msk honung 
1 tsk pepparmintsarom/myntablad 
 till en len massa. Smaka av och tillsätt mer honung eller mynta om så behövs. Hacka
60 gram mörk choklad
och mixa igen. Häll blandningen i formar och låt stå i frysen i åtminstone två timmar innan servering.
Jag strödde även
riven kokos 
över.
Njut av vad som är så gott att det knappt går att fatta hur nyttigt det dessutom är! ;-)


Inga kommentarer: